Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    boooo ku u mblodhen gjith pijanecet e me nxoren dificit
    Revolution 1848

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga ARKIA Lexo Postimin
    Mos e bej gafen te pakten per usa se do ta marresh me qafe tjetrin. Do ta akuzojne per trafik kerozine te pakten gjersa te dalin analizat e plota te firmosura nga 5 doktore te shkences se kimise........... ku thote se eshte nje pije tradicionale Ballkanike me prejardhje arabe(ia q.... kina injorancen).
    Nejse per temen di qe serbet nuk i honepsin myslimanet ndersa ky gangesteri eshte treguar rrote Cari .
    Gezuar!
    ne 1992 kthehem me nji shok nga Shqipria:

ke dogana prit se po del !leshin-nji ore.

kishte marre me vete qumesht pluhur.gjermont gjith qejf. e kapem firaunin

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Une nuk kam faj plako me nxjerr McAfee-ja attention per termin Raki ...... dhe kerkon lejen time per te percaktuar "graditetin"........ Gez...
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga ARKIA Lexo Postimin
    Une nuk kam faj plako me nxjerr McAfee-ja attention per termin Raki ...... dhe kerkon lejen time per te percaktuar "graditetin"........ Gez...
    nuk ka me rakine tone.miku im

i kam provu te gjitha llojet

grapa italiana

türkisch raki

lloza makedonska

shlivo etj etj

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    nuk ka me rakine tone.miku im

i kam provu te gjitha llojet

grapa italiana

türkisch raki

lloza makedonska

shlivo etj etj
    Nuk ka per zotin ...kta cunat e rinj jane kokra legenash qe mysin hunet me mall e nuk dine me pi 1 dopjo.. se nuk duken moderne se i duket vetja katunar po pine raki... Rakia eshte pije per burra ,pije fisnike..me e mire ene se uiski,ene rumi ..e te gjitha pijet e tjera..ja bile tashi kom per ta pi 1 teke ...
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Well I am just surprised beyond words. After all these great humanitarians, the Serbs, initiated ethnic cleansing and genocide in Bosnia and tried to do the same in Kosova. How could these Gandhi like people espouse religious intolerance?

E pra unë jam i befasuar vetëm përtej fjalëve. Pas gjithë këtyre humanitarë të mëdha, serbët, nisi spastrimin etnik dhe gjenocidin në Bosnjë dhe u përpoq të bëjë të njëjtën në Kosovë. Si mund këto Gandi si njerëz përkrahin intolerancën fetare?
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    mos u merzisni ka libra kurani plot neper dyqane nje u dogj
    njeri djeg biblen/kuranin edhe ca u be asgje su be besim sju ja heq dot njeri
    cfar do qofshi mos u merni me ky ai ajo pasi vetem lufta sjellin
    Partizoni

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    po vjen 31 tetori, festa e halloween, praj vitesh ka filluar te festohet dhe ne tirane...dikush tha. cfar njerrezish, pse duhet te festojme ne festa keltesh(irlandezesh), ne kemi festat tona, kemi bajramin e vogel dhe te madhin

o burra tani, jevgj, magjyper, kurbete, arixhinj, protestoni sepse serbi dogji kuronin arab.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    BEOGRAD - Në rrjetin social “Facebook” është publikuar nga vetë Predrag Pegja Qosoviç nga Beogradi, fotografia e përdhosjes së Kuranit, duke fyer rëndë myslimanët.

“Ju marrtë Bajrami, e pas kësaj ju gjoja uroni, por ne serbët jemi mjaft për vete. Me fat Bajrami ju turq, mos pritshi tjetër”,- ka qenë mesazhi i Predrag Pegja Qosoviç, në rrjetin social “Facebook”, ku është publikuar edhe fotografia e tij me Kuran në dorë dhe shkrepsen e ndezur.

Siç shkruan agjencia e lajmeve Ina, ky myslimanofob është pjesëtar i grupit të tifozëve “Çetnikët veri” nga Beogradi dhe në profilin e tij ka publikuar edhe foto duke pozuar me revole në dorë.
    hedh nje budalla nje gur ne lume dhe 40 te mencur nuk e nxjerrin dot.............

PO NUK E SHIKONI (DESHIFRONI) NGA FOTO SE AI PERSON NUK ESHTE NORMAL

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    serbet i kane miq arabet, asnje vend arab nuk e ka njoh kosoven.
    si serbet ashtu edhe arabet i ka lene feja mbrapa

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •